POREALLASTARVIKKEET JA LISÄVARUSTEET

Lisää allasnautintoasi aidoilla Marquis tuotteilla ja poreallastarvikkeilla

Poreallastarvikkeet porealtaan hoitoon ja puhdistamiseen sekä kylpijöiden hemmotteluun. Aidot Marquis poreammetarvikkeet toimittaa kokenut alan asiantuntija, joka tuntee porealtaat ja tietää, miten saat niistä parhaan mahdollisen nautinnon.

UPEA MICROSILK – PUHDISTAVA HAPPIKYLPY

Vain 20 minuuttia vedessä ja huomaat jo huiman eron. Lukuisat mikrokuplat parantavat ihosi terveyttä ja elinvoimaisuutta. Mikrokuplista muodostuu porealtaaseesi pilvi joka hellävaraisesti tunkeutuu ihon huokosiin puhdistaen ja kosteuttaen ihoa. Ihanat poreet vähentävät tällä tavoin ihosi juonteita ja ryppyjä.

POREALLASKEMIKAALIMME HELPOTTAVAT ELÄMÄÄSI

Marquis:n lisätarvikkeilla poreallashuolto on helppoa. Marquis:n saniteettijärjestelmä hoitaa vetesi puhtaaksi ja turvalliseksi luonnonmineraaleilla ja bromilla tai kloorilla. Patruunat ovat helppoja asentaa. Valitset vain vapautettavan kemikaalimäärän kylpijämäärän mukaan.

POREALLASMAAILMA PIHALLESI – MARQUIS ENVIRONMENTS

Environments moduulit muuttavat terassisi upeaksi poreallasmaailmaksi. Ammattitaidolla ja kestävistä materiaaleista tehdyt Environments moduulit täydentävät poreallastasi sekä tuovat pihaympäristöösi ripauksen luksusta.

SPATERAPIATARVIKKEITA KAIKILLE AISTEILLE

SpaBoutique herättää aistit aromaterapialla. Aroma Infusions™ pumpulla voit lisätä lempituoksuasi porealtaaseen. Valitse tuoksu joka herättää, rauhoittaa, rentouttaa tai nostaa energiatasoasi. Tuoksut sisältävät mineraaleja, yrttejä ja kasviainesosia. Ihosi on kylvyn jälkeen pehmeä ja terveen hehkuva.

Aromaterapian hyötyjä:

  • Kosteuttaa ihoa
  • Rauhoittaa tulehduksia ja kipeitä lihaksia
  • Vähentää jännitystä ja stressiä
  • Rentouttaa ja tuo hyvää oloa

HEMMOTTELE ITSEÄSI SPASTYLE POREALLASTARVIKKEILLA

Marquis porealtaaseesi sopiva CoverMate III helpottaa kannen nostamista ja takaisin laittamista. CoverMate tarvitsee vain 16 cm tilaa porealtaan taakse eli sopii myös ahtaisiin tiloihin. Unohda painavan kannen kanssa taistelu – CoverMaten avulla hoidat homman helposti yksin. Jos haluat korvata Marquis DuraCover® kantesi toimitamme sinulle juuri haluamasi DuraCoverin tehdastakuulla. Voit luottaa SpaBoutique tuotteiden laatuun.

Meiltä löydät myös mm. kumiankkoja, lastenistuimia sekä ylellisiä pyyhkeitä ja kylpytakkeja.

Tarvitsetko varaosia, patruunoja tai suodattimia tai muita poreallastarvikkeita? Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.