Environments

Rakenna porealtaasi ympärille oman Spa maailmasi.

Environments moduulit muuttavat terassisi porealtaan ympäriltä upeaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Ammattitaidolla ja kestävistä materiaaleista porealtaan kanssa sävy sävyyn tehdyt moduulit täydentävät poreallastasi sekä lisäävät pihaympäristöösi hienostuneisuutta.

Environments – rakennettu kestämään! Environments moduulien pinta on sään ja kulutuksen kestävää materiaalia. Voit luoda haluamasi ympäristön porealtaasi ympärille kerralla tai vähitellen. Aloita tukevilla portailla ja lisää säilytystilaa tai vaikka istuimia. Kaappitaso on täydellinen apu juhlissa, voit säilyttää poreallastarvikkeita kaapissa ja käyttää tasoa baari- tai sivupöytänä. Voit lisätä täyteosia halutessasi saumattoman penkin koko altaan ympärille. Lisäosat kuten hyllyt, jakkarat, istutuslaatikot ja pyyherekit viimeistelevät tilan. Sijoita kestäviin ja hyvännäköisiin Marquis Environments varusteisiin!

SpaBoutique™ tuotteita myydään yksinomaan Marquis jälleenmyyjillä ympäri maailman.

 

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.