Poreallaskannet

Sijoituksesi on suojattu Marquis Duracover™ kannella

Kansi on tärkeä sijoitus monesta syystä. Kansi pitää porealtaan veden puhtaana ja energialaskusi kurissa. Marquis porealtaallesi täydellisesti sopiva kansi suojaa akryylia sekä pitää veden lämpimänä ja puhtaana. Vesi ja lumi valuu kannen päältä helposti pois kartiomaisen muotoilun ansiosta. Marquis DuraCover® on paras valinta.

ENERGIATEHOKAS POREALLASKANSI

Marquis DuraCover pitää lämmön porealtaan sisällä. Ilman kantta veden lämpö pakenee ja lämmityslaite käynnistyy nostaen energiankulutusta. Marquis:n DuraCover on markkinoiden paras kansi koska se on eristetty sertifioidulla tiheällä vaahtomuovilla. DuraCover pitää kosteuden ja lämmön porealtaan sisällä eksklusiivisella lämpötiivisteellä.

POREALLASKANSI JA PUHDAS VESI

Puhdas vesi on kannen toinen hyöty. Kansi pitää hyönteiset, orgaaniset aineet, lian ja sään porealtaan ulkopuolella kun se ei ole käytössä. DuraCover istuu tiukasti akryylirajan alapuolella jotta luonto ei pääse poreallasveteen.

POREALLASKANSI JA TURVALLISUUS

DuraCover on UL hyväksytty turvakansi. Vartioimaton poreallas voi olla vaarallinen paikka lapsille ja eläimille. Siksi jokaisessa DuraCoverissa on turvalukko. Huippulaadukas lukko pitää kannen paikallaan etteivät lapset tai eläimet joudu veteen.

POREALLASKANNEN KESTÄVYYS

Porealtaan kansi on osittain kulutustavaraa. Kansi kestää säästä, ylläpidosta ja ympäristöstä riippuen vuosia, mutta jossain vaiheessa kansi on hyvä uusia. Vetyttyään ja rikkouduttuaan kansi ei pidä enää lämpöä parhaalla mahdollisella tavalla ja on painava sillä vaahtomuovisiin eristeisiin on päässyt kosteutta. DuraCoverin vaahtomuovin ympärillä on höyryeste joka estää kosteuden pääsemästä vaahtomuoviin, joten kantemme on pitkäikäinen. Suosittelemme seuraavien vinkkien seuraamista jotta kantesi pysyy hyvässä kunnossa:

  • käytä kannen puhdistajaa
  • poista roskat
  • sopivat vesiarvot
  • asianmukainen käsittely ja nosto

KANNEN NOSTIN KUULUU TOIMITUKSEEMME

Jokaisen altaamme mukana toimitetaan Suomessa kannen nostin, joka kuuluu hintaan. Kannen nostin helpottaa altaan käyttöä ja pitää kannen paremmassa kunnossa.

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.