POREALLASKEMIKAALIT

MARQUIS SPACARE POREALLASKEMIKAALIT – PUHDASTA NAUTINTOA

Mitä kemikaaleja porealtaaseen?

SPACARE TUOTESARJASTA LÖYTYY KAIKKI TARVITTAVA

Seuraavat poreallaskemikaalit löytyvät Marquis® SpaCare™ tuotesarjasta: Alkalinity Increaser (alkaliniteetin nostattaja), Brom Bank for Spas (bromipankki porealtaalle), Brominating Tablets (bromitabletteja), Calcium Increaser (kalsiumin nostattaja), Chlorinating Granules (kloorirakeita), Cover Cleaner (kannen puhdistaja), Defoamer (vaahdon poisto), Jetline Cleaner (Jetline puhdistaja), Metal & Stain Remover (metallin & tahran poistaja), Naturally Clear, pH & Alkalinity Decreaser (pH & alkaliniteetin alentaja), pH Increaser (pH nostattaja), Rapid Action Filter Cleaner (suodattimen puhdistaja), Shock Oxidizer (shokkihapetus), Spa Bright (yleispuhdistaja) ja Water Clarifier (veden kirkastaja).

Kylpijän turvallisuus on tärkeintä vedenhuollossa. Puhdistajat kuten bromitabletit ja kloorirakeet poistavat bakteereja ja viruksia. Shokkihoidolla poistat orgaanisia jäänteitä. Vältä ongelmia säännöllisellä huolto-ohjelmalla. Se on tehokkain tapa pitää vesi puhtaana.

Altaan hoito-opastuksen ja ohjeet poreallaskemikaalien käyttöä varten saat altaan oston yhteydessä Vesilaitteen myyjältä.

poreallaskemikaalit

POREALTAAN HUOLTOTUOTTEET

Ennen veden lisäämistä (toimituksen jälkeen tai veden vaihdon välissä) poreallas kannattaa aina puhdistaa. SpaCare™ tuotesarjasta löytyy monta tuotetta porealtaan ja kannen huoltamiseen.

  • Spa Bright – vaahtoamaton yleispuhdistaja ja rasvanpoistaja
  • Cover Cleaner – puhdistaa ja huoltaa vinyylikannet
  • Jetline Cleaner – poistaa rasvan, lian, orgaaniset aineet, mineraalit ja biokalvon vesirajasta. Se on yhteensopiva kaikkiin puhdistajiin, mukaan lukien biguanidin, bromin, kloorin ja otsonin.

 

POREALLASVEDEN SUODATTAMINEN

Riippumatta asuinpaikastasi, vesi sisältää useimmiten epäpuhtauksia kuten metalleja, mineraaleja ja fosfaatteja. Kylpijät tuovat myös veteen epäpuhtauksia kehon öljyjen, hien, meikin sekä pesuaineiden muodossa. Suodatin on ratkaisu. Suodatin poistaa kiintoaineet, lian, öljyt ja muut epäpuhtaudet vedestä. Tämä on tärkeä, usein unohdettu osa poreallasveden huoltoa. Suodattimen optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseen vaaditaan säännöllinen ylläpito. SpaCare™ tuotesarjasta löytyvät tuotteet auttavat sinua pitämään suodatinjärjestelmäsi toiminnassa.

  • Filter Cleaner – nostaa öljyt, rasvat ja mineraalit suodattimen sisältä pintaan jotta sen voi helposti puhdistaa letkulla.
  • Water Clarifier – polymeeriliuos joka parantaa suodattimen vaikutusta kokoamalla pieniä hiukkasia, jotta ne jää helpommin suodattimeen.
  • Naturally Clear – entsyymit ympäröivät vedessä olevat öljyt jotta ne jäisivät suodattimeen kemiallisesti hajoitettaviksi. Naturally Clear auttaa pitämään veden kirkkaana, vähentää hajuja ja tukee puhdistavia kemikaaleja..

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.