Porealtaan suodattimet

Marquis porealtaan suodattimet

Käytä aina Marquis tai Pleatco porealtaan suodatinta pitääksesi Marquis porealtaasi parhaassa kunnossa. Tehokas Marquis suodatin on suunniteltu juuri Marquis porealtaan virtaukselle ja paineelle. Orgaaniset aineet jäävät suodattimen helposti puhdistettaviin suodattimen vekkeihin. Microban antimikrobinen materiaali sekä helppo pääsy suodattimeen tekee puhdistuksesta ja säännöllisestä vedenhuollosta helppoa.

Marquis ja Pleatco Microban suodattimet

Mikä on Microban? Ainutlaatuiset Marquis poreallas-suodattimet ovat käsiteltyjä homeen ja bakteerien kasvua estävällä Microbanilla jota käytetään myös esimerksiksi sairaaloissa. Puhdas porealtaan suodatin on hyödyksi pumpuille, lämmittimille ja muille porealtaan osille. Microban helpottaa vedenhuoltoa.

porealtaan Suodattimen koolla on merkitystä

Jotkut poreallasvalmistajat käyttävät jopa viittä suodatinta porealtaissaan joista aiheutuu korkeita korvauskustannuksia. Marquis porealtaassa on joko n. 370 neliömetrin tai 190 neliömetrin suodatin, riippuen mallista. Suodatin on juuri sopivan kokoinen – se puhdistaa porealtaan kunnolla ja pitää myös kustannukset alhaisina. Suodattimissa ei ole ylimääräisiä pusseja, taskuja tai kaksiosa suodattimia. Porealtaan suodattimen koko on suunniteltu sopimaan täydellisesti veden virtaukseen ja paineeseen.

Valitse porealtaan suodatin oikein

Älä tingi porealtaasi suodattimen laadusta. Markkinoilla on paljon huonolaatuisempia suodattimia jotka voivat vaikuttaa halvemmilta, mutta pitkässä juoksussa ne voivat vahingoittaa porealtaan osia. Muissa suodattimissa ei myöskään välttämättä ole tärkeää Microban pinnoitetta. Suojaa poreallastasi hyvällä suodattimella. Hoida poreallastasi huolella ja saat siitä monen vuoden terapian ja nautinnon irti.

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.