POREALTAAT – TUTUSTU MALLISTOON

Poreammeet täydentävät yksilöllistä elämäntapaasi

Marquisin ulkokäyttöön tarkoitetut porealtaat ovat suunniteltu tuomaan sinulle parhaan mahdollisen poreallaselämyksen. Tyylikkään muotoilun lisäksi kaikissa porealtaissamme on tehokas suorituskyky sekä edistykselliset hydroterapiaominaisuudet. Löydät poreammemalleistamme varmasti juuri sinun elämäntapaasi sopivilla ominaisuuksilla varustetun luotettavan porealtaan!

Marquis porealtaat myy Vesilaite

Signature-sarja

Marquis Signature -sarjan porealtaissa on kaikki mitä tarvitset: silkkaa rentoutumista ja terapiaa, yhdessä tehokkaassa, tyylikkäässä poreallaspaketissa! Se tuo sinulle nautintoa moneksi vuodeksi sekä parantaa fyysistä, psyykkistä sekä henkistä hyvinvointiasi. Oletko urheilija, ovatko lihaksesi kipeät? Haluatko rentoutua tai nukkua paremmin? Etsitkö yksinkertaisesti pakoa arjesta? Juuri sinä ansaitset parhaan poreallaselämyksen Marquis:lta.

The Show

5 henkilön poreallas
82 suutinta

The Epic

5 henkilön poreallas
65 suutinta

The Euphoria

7 henkilön poreallas
58 suutinta

The Wish

5 henkilön poreallas
50 suutinta

The Promise

6 henkilön poreallas
46/48 suutinta

The Reward

6 henkilön poreallas
58 suutinta

The Resort

5 henkilön poreallas
60 suutinta

The Spirit

3 henkilön poreallas
32 suutinta

The Rendezvous

2 henkilön poreallas
14 suutinta

Vector21-sarja

Astu uudelle vuosisadalle… Vector21 poreammeet on optimoitu virtausteknologialla sekä innovatiivisilla henkilökohtaisilla ohjaimilla. Nämä yhdistettynä Marquis:n parhaaksi todettuun vedenhallintajärjestelmään ja Vector21 porealtaan suorituskyky on aivan uudella tasolla. Vector21 ulkoporeallas on ulkonäöltään näyttävä, jännittävän rohkea ja tekee varmasti vaikutuksen ympäristössäsi monena tulevana vuotena.

V94

8 henkilön poreallas
41 suutinta

V94L

7 henkilön poreallas
45 suutinta

V84

6 henkilön poreallas
37 suutinta

V84L

5 henkilön poreallas
36 suutinta

V77L

6 henkilön poreallas
27 suutinta

V65L

4 henkilön poreallas
22 suutinta

Celebrity Elite -sarja

Lisää elämääsi VIP-statusta Broadway Elite tai Hollywood Elite porealtaalla. Haluatko rentoutua yksin, nauttia laatuajasta perheesi kanssa, viettää romanttista iltaa rakkaan kanssa tai juhlia koko yön läpi? Elite-nimi tuo Celebrity-sarjaamme ripauksen lisää luksusta, ulkonäköä sekä ominaisuuksia joista nauttia allasta käyttäessään.  Celebrity Elite poreallas on upea kokonaisuus.

The Broadway Elite

5 henkilön poreamme
30 suutinta

The Hollywood Elite

6 henkilön poreamme
41 suutinta

Celebrity-sarja

Lisää elämäntapaasi hieman julkkis-statusta Broadway tai Hollywood porealtaassa. Haluatko rentoutua yksin, nauttia laatuajasta perheesi kanssa, viettää romanttista iltaa rakkaan kanssa tai juhlia koko yön läpi? Celebrity poreamme on oikea paikka sinulle.

The Broadway

4 henkilön poreamme
30 suutinta

The Hollywood

6 henkilön poreamme
40 suutinta

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.