ConstantClean

Miksi Marquis poreallas on paras valintasi

Marquis:n patentoidut järjestelmät yhdistettyinä SpaCare sarjamme porealtaiden vedenhuoltotuotteisiin tekevät vedenhuollosta huoletonta ja helppoa. Marquis ConstantClean™ ja ConstantClean+™ vedenhuoltojärjestelmät yhdistettynä SmartClean™ suodatinjärjestelmään pitävät huolen kaikesta jotta sinulle jää enemmän aikaa nauttimiseen.

Marquis:n ConstantClean vedenhuoltojärjestelmä on kuin vakionopeussäädin porealtaallesi – sinun täytyy vain käynnistää se ja jättää se hoitamaan kaikesta jopa kuukaudeksi. Porealtaasi on aina valmis poreilulle.

Marquis:n Vortex suodatinjärjestelmä kierrättää vettä tehokkaasti sekä pinnalta että syvemmältä, rikkoen veden pintajännityksen ennen suodatusta. Otsonijärjestelmä suodatuksen jälkeen tuhoaa tehokkaasti ei toivottuja aineita vedestä jopa 3000 kertaa nopeammin kuin mikään puhdistusaine. In-line saniteettijärjestelmä käyttää luonnollisia mineraaleja sekä bromipatruunoja jotta vesi pysyy turvallisena ja puhtaana ilman hajuja tai ihon ärsytystä altaan jokaisessa kulmassa.

Corona Discharge Ozonaattori muuttaa hapen aktivoiduksi otsonikaasuksi. Mazzei® injektori syöttää otsonin veteen sen virratessa sekoituskammioon. Bakteerit ja muut saasteet hapetetaan sekoituskammiossa ennen kuin otsoni muuttuu taas hapeksi.

SmartClean™ ohjelmisto tietää milloin poreallasta on käytetty ja se laukaisee puhdistuskierron kylpysi jälkeen – fiksua! Voit myös säätää suodatinkierrot sen mukaan, kuinka usein käytät poreallasta tai jos olet lomalla. Marquis Vortex skimmerijärjestelmä suodattaa 100% porealtaan vedestä pohjasta pintaan 60–160 kertaa päivässä, riippuen altaan mallista. Tämä alentaa pintapuhdistamisen tai imuroinnin tarvetta merkittävästi.

MITEN SE TOIMII

  • Vortex skimmeri suodatin poistaa pinnan epäpuhtaudet kuten kehon öljyt ja rasvat ja ohjaa ne suodattimiin joka pyydystää epäpuhtaudet ja hiukkaset.
  • Vettä imetään suodattimelle samaan aikaan myös jalkatilasta turvallisen venttiilin kautta.
  • Koko altaan vesi läpäisee suodattimen puhdistaen altaan epäpuhtauksista useaan kertaan päivässä, sekoittaen sekä suodattaen veden pohjasta pintaan. Tämä tarkoittaa jopa noin 91.000 litraa suodatettua vettä päivittäin!
  • Veden suodattamiseen käytetään yhtä altaan kaksi nopeuksista hieronta pumpuista jolla varmistetaan suodatuksen suuri virtaus.
  • Vesi ohjataan samanaikaisesti lämmittimen läpi joka käynnistyy tarvittaessa ja pitää altaan tasalämpöisenä.
  • Energiatehokas otsonaattori muuntaa ilmassa olevan hapen aktivoiduksi otsonikaasuksi. Mazzei® injektori imee ja sekoittaa otsonin veteen joka sitten tuodaan sekoituskammioon.
  • Bakteerit ja muut epäpuhtaudet hapetetaan ennen kuin otsoni muunnetaan takaisin hapeksi.
  • Ylimääräinen otsoni ja muunnettu happi tuodaan takaisin allasveteen niille tarkoitetun suuttimen läpi.
  • Vesi kulkee in-line saniteettijärjestelmän läpi ja käsitellään luonnonmineraaleilla sekä bromilla ennen allasveteen palaamista.

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.