Hydroterapia

Palaudu päivän rasituksista Marquis porealtaassa

Marquis porealtaassa vesi, lämpö, virtaus ja paine kohtaavat. Innovatiivinen High Output Therapy (H.O.T.) Zone järjestelmämme rauhoittaa sekä hoitaa kokonaisvaltaisesti koko kehoasi. Korkean virtauksen ja matalan paineen patentoidut suutinjärjestelmät tuottavat tehokkaasti ja tasapainoisesti terapiaa ja hyvää oloa, tuntumatta ”pistäviltä” kuten monissa kilpailevissa malleissa. Samalla suuttimien tuoma lämpö painautuu lihaksiin työntämättä sinua pois altaasta. Parhaat tulokset eivät siis ole suuttimien määrästä kiinni vaan siitä miten suuttimet toimivat. Voit myös säätää suuttimien suuntaa ja voimakkuutta sekä kokea pyörivän ja kaksi-porttisen suutinmallin tunteen. Jalkatilan terapiajärjestelmä hoitaa kipeät jalat ja pohkeet samalla kun niskaa, hartioita, käsivarsia, selkää ja reisiä hoivaa lukuisat ylävartalon suuttimet. Lisäksi voit valita hierontaasi rauhallisen hitaan tai virkistävän vauhdikkaan nopeuden.

KOHDISTETTUA HYDROTERAPIAA TRI-ZONE VENTTIILEILLÄ

Marquis terapiajärjestelmä on alan edistyksellisin istuinalueiden ohjainjärjestelmä. 3-2-1 Zone Control™ järjestelmä on asennettu kaikkiin altaisiimme. Suurimmassa osassa malleistamme ainakin yksi Tri-Zone venttiili johtaa vettä suoraan kolmelle eri alueelle tai osittain monelle alueelle. Tietyissä malleissa Tri-Zone Hydrotherapy™ taas voi tuoda kolmen eri tason rentoutusta jopa yhdestä istuimesta. Keskity ensin ylävartaloon, seuraavaksi keskivartaloon ja päätteeksi alavartalon hieronta hoivaa kipeitä jalkojasi. Tätä mullistavaa järjestelmää kannattaa todella kokeilla!

Dual-Zone venttiilit taas suuntaavat virtauksen kahdelle erilliselle alueelle ja traditionaalinen Single Zone virtauksenhallinta on saatavilla alueelle jossa virtaus pysyy yhtenäisenä. Zonejärjestelmä on monipuolinen ja tarkka – juuri mitä tarvitset kokeaksesi parhaan mahdollisen hydroterapian.

HIGH OUTPUT THERAPY (H.O.T.) ZONE™ SUUTTIMET OVAT USKOMATTOMIA

Marquis’n patentoituja High Output HK™40 suuttimia on tietyissä malleissamme aseteltu useampia lähekkäin johtaen keskitettyyn ja syvään hartia-, alaselkä- ja jalkahierontaan. Et myöskään löydä markkinoilta toista poreallasta joka tarjoaa samanlaista terapiamahdollisuutta etuvartalon lihaksille. Voit kohdentaa H.O.T. Zone suuttimet esimerkiksi rintaan, käsiin ja etureisiin. Tämä näennäisesti pieni suutin tuo erittäin suuren rentoutuksen lihaksille koko kehon alueella.

Haluatko lisätietoja porealtaista?

Marquis-poreammeen hankkiminen ja omistaminen on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö – asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja näyttää sinulle miten vaivattomasti voit löytää parhaimman porealtaan juuri sinulle.